Tonosalata / Tunfisksalat

I et gresk hjem fikk jeg en gang servert en herlig tunfisksalat, og her er mitt forsøk på å gjenskape den. Den er nok ikke, vil jeg tro, erketypisk gresk, men den består av ingredienser som finnes i de fleste greske kjøkken. Og det holder for meg. Salaten kan du servere som en mezé, du kan spise den på brød akkurat som du ville gjort med en rekesalat, eller rive opp noen ulike typer grønne salater og legge tunfisksalaten i klatter oppå. Seriøst godt!

  • 2 store ss gresk yoghurt/matyoghurt
  • 2 store ss majones
  • 2 – 3 ss finhakket rødløk
  • 2-3 ss finhakket frisk dill
  • 1 boks tunfisk i vann
  • salt, pepper

Bland yoghurt, majones, rødløk og dill. Hell vannet av tunfisken og rør den godt inn salatsausen slik at den flaker seg i små biter. Smak til med litt salt og pepper. Og det var det!

For print, kopier url: http://wp.me/p14Y1j-4K og trykk på knappen: Print

Advertisements

One response to “Tonosalata / Tunfisksalat

  1. Tilbaketråkk: Vinnerne av Millsutfordringen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s