Feta fournou / Bakt feta

Varm, myk feta med oregano er et deilig tilbehør til f.eks stekt kjøtt eller på et mezébord. Enkelt å lage, og du kan legge nesten hva du vil oppå fetaen, som en tomatskive, noen paprikastrimler, most hvitløk, litt strimlet chili… Det viktigste er at du har god, gresk fetaost. Her har vi laget en enkel variant, du trenger knappest oppskrift, men her kommer den:

  • Et stykke aluminiumsfolie, penslet med olje
  • Et stykke fetaost
  • oregano
  • tabasco
  • nymalt pepper
  • olivenolje

Legg osten midt på folien, dryss over krydderne. Tabascoen skal ikke dominere, så vær forsiktig, noen få dråper er nok. Ringle over litt olje til slutt, og pakk inn. Stekes ved 200 grader i 15 – 20 minutt, eller legges på grillen. Pakk ut fetaen ved bordet. Mmm, for en duft!

For print, kopier url: http://wp.me/p14Y1j-S og trykk på knappen: Print

Legg igjen en kommentar