Bananes me kanela ke meli / Bananer med kanel og honning

banankanel

Her får du en superenkel dessert fra evripidou.gr, en sunn og smakfull måte å avslutte måltidet på.

  • Per banan:
  • 1 – 2 ts honning
  • 1 lite dryss kanel
  • ca 3 grovhakkede valnøtter

Skrell bananen, del den i to på langs og legg den på en tallerken. Ringle over honning, dryss med kanel og fordel valnøttene over. Spis dem slik, eller la dem bake på 175 grader i ca 10 minutter. Den varme varianten er ekstra god med iskrem til.

banan

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s