Ioannas makaronopita

IMG_5212

Dette er rett og slett superenkelt! Bland alle ingrediensene, inkludert ukokt pasta, og bak det i ovnen.  Slike hverdagsretter liker vi, eller hva? Du kan bruke hvilken som helst tørket småpasta,  jeg brukte bønnepasta med 7 min koketid. Takk til Ioanna for super oppskrift!

  • 500 gram ukokt makaroni eller annen småpasta
  • 1 grønn paprika, i terninger
  • 300 gram fetaost, grovhakket
  • 150 gram kalkunskinke, grovhakket
  • 5 soltørkede tomater, hakkede
  • ca 20 oliven, delt i to (og uten stein, selvsagt)
  • 1 bunt bladpersille, finhakket
  • 1,5 liter melk
  • 4 egg
  • salt og pepper

Ha det øverste på ingredienslisten, til og med persille, i en lettsmurt, ildfast form og bland det. Pisk sammen melk, egg og litt salt og pepper, og hell det i formen. Rør lett. Dekk formen med et lokk eller al-folie. Sett formen i kald ovn, og skru temperaturen  på 200 grader. Bak i 40 minutter, og sjekk om pastaen er gjennomkokt. Hvis ikke, bak til videre til pastaen er mør.

Salat eller kokte grønnsaker er godt til dette.

Til 5 – 6.

IMG_5164

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s