Gresk coleslaw

image

Det er ikke så mye som skiller gresk coleslaw fra vanlig coleslaw, annet enn yoghurten. Til gjengjeld er yoghurt et hyggelig bekjentskap i coleslaw, så du får oppskrift likevel:

  • 250 revet kålhode
    3 revne gulrøtter
    1 stilk selleri, finhakket (jeg har brukt tørkede selleriblader som jeg rørte inn i salatsausen)
    2 ss eddik
    1 ts sukker
    Salatsaus:
    200 gr gresk yoghurt
    4 ss majones
    1-2 ts sennep
    salt, pepper

Ha kål, gulrot og selleri i en bolle. Bland eddik og sukker med grønnsakene og la det stå i 30 – 45 minutter. Sil fra væsken som dannes, mens du klemmer på grønnsakene for å få ut mest mulig. Bland yoghurt og majones, og smak til med sennep, salt og pepper. Bland alt, og spis til alle typer stekt kjøtt.

Advertisements

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s