Kikertsalat med feta

image

Denne salaten fant jeg i Kamille en gang i vår, men ingrediensene er så erkegreske at jeg ikke er i den minste tvil om at salaten hører hjemme på det greske kjøkkenet. Kamille presenterte dette som piknikmat, og det kan det jo godt være, eller det kan være lunsj, sammen med brød, eller en rett på et mezedesbord. Salaten lager du på få minutter, og den er riktig deilig.

  • 500 gram kikerter, ferdigkokte
  • 2 sjalottløk, finhakkede
  • 1/4 ss finhakket bladpersille
  • 1 1/2 dl grovhakket ruccolasalat
  • 1 1/2 dl fetaost, most med gaffel
  • 1 ss olivenolje
  • 1 klype havsalt
  • 1 klype chiliflak
  • saften av 1/2 sitron

Skyll kikertene godt i kaldt vann fra springen og la dem renne av. Bland med resten av ingrediensene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s