Salata me pantzari ke portokali / Salat med rødbete og appelsin

image

Enkel, frisk og god salat, som passer godt til både påskelammet og annen kjøttmat, eller på mezedes-bordet. Oppskriften kommer fra Sintages Pareas.

  • 2 kokte rødbeter, i skiver
  • 2 appelsiner, i skiver
  • 1/2 løk, i tynne strimler (gjerne rødløk)
  • litt frisk dill
  • 1 neve grovhakkede valnøtter
  • Dressing:
  • saft av 1/2 appelsin
  • 1 ts flytende honning
  • 1/2 ts vineddik
  • 1 ss olivenolje
  • litt salt og pepper

Legg appelsin, rødbete og løk utover på et fat. Rist sammen alt til dressingen og drypp den over fatet. Dryss over dill og valnøtter.

God påske!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s