Spanaki lemonato / Sitronspinat

Spinat

Sitronspinat er nydelig som tilbehør til fisk, og tar under ti minutter å lage. Og mer er det ikke å si om den saken, annet enn at oppskriften er fra I sintages tis pareas.

  • 2-3 vårløk, hakket
  • 2 fedd hvitløk, mortret eller finhakket
  • 2 ss olivenolje
  • 200 gr babyspinat
  • ca 2 ss nypresset sitronsaft (smak deg fram!)
  • 100 gr fetaost, smuldret
  • pepper, salt

Ha vårløk og hvitløk i en gryte sammen med oljen, og stek det på svak varme i ca tre minutter. Skyll spinaten og legg den fuktig i gryta, legg på lokk og la spinaten falle sammen. Smak til med sitronsaft og pepper og rør inn fetaost. Salt bruker du bare om det trengs, det kommer an på hvor salt fetaosten er.

For print, kopier url: http://wp.me/p14Y1j-Xq og trykk på knappen: Print

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s