Tips: bønnemos

20130822-181652.jpg
Bønner og linser er hyppige gjester på greske spisebord, og burde være det på norske bord også, spør du meg. Ikke bare er det godt, det er mye sunnere enn poteter og pasta. Bytt gjerne ut for eksempel potetmos med bønnemos:

Kokte bønner får du enten fra boks eller koker selv. Her har jeg brukt limabønner, et par skvetter extra virgin olivenolje samt matfløte, en vårløk, et fedd  hvitløk, salt og pepper, men tilsett, om du vil, det du vanligvis bruker i en hjemmelaget potetmos. Jeg koker opp alt sammen med de silte/avrente bønnene, stavmikser det hele til fløyelsmyk konsistens, og denne gangen spiser vi bønnemosen sammen med en pølsegryte.

For print, kopier url: http://wp.me/p14Y1j-ME og trykk på knappen: Print

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s