Fryst yoghurt på gresk vis

is

Gresk yoghurt med honning og valnøtter er en frokostklassiker. Men har du tenkt på hvor godt det blir om du fryser det? Enkel og sunn hjemmelaget «frozen yogurt» som du har klar på en time, er ikke det noe for hete sommerdager så vet ikke jeg.

Du trenger tykk, gresk yoghurt som du rører med flytende honning og grovhakkede valnøtter, bare smak deg fram til riktig mengde for deg. Ha dette i en suppetallerken eller noe sånn, det er viktig at laget med yoghurt ikke blir for tykt. Sett tallerkenen i fryseren i ca en times tid, rør rundt etter halve tiden og når timen er omme, slik at yoghurten er halvfryst og kremete. Server med litt mer valnøtter og honning.

For print, kopier url: http://wp.me/p14Y1j-M5 og trykk på knappen: Print

3 responses to “Fryst yoghurt på gresk vis

  1. Har dilla på yoghurt og honning etter to uker i Kroatia. Valnøtter fant jeg ikke på den lokale super’n, men et glass med mandler i yoghurt. Når mandlene var spist opp gikk det rett og slett i yoghurt med honning resten av ferien. Enkelt og veldig godt. Tipper at fryst yoghurt er noe for meg :0)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s