Trigonakia me pita / Pitatriangler

pitasnipper

Helt enkelt, helt herlig! Sprø utenpå, myke inni, og deilig duftende av urter. Til en drink eller som tilbehør til greske retter. Du lager pitabrød selv eller kjøper ferdige, putter noen godsaker på dem og baker dem. Du kan bruke de tørkede urtene du liker best, her har jeg valgt oregano og selleriblader. Pitasnacksen kan godt nytes sammen med en dip, for eksempel Fetadip med basilikum eller Kalispera fetadip. Oppskriften fant jeg på Alexandras fine blogg. Det kommer helt sikkert flere oppskrifter derfra framover.
  • pitabrød
  • olivenolje
  • tørkede urter etter smak
  • salt, nykvernet pepper
Del hver pita i 6 – 8 snipper. Legg dem på et stekebrett kledd med bakepapir. Pensle snippene med olje, og dryss på urter, salt og pepper. Stek midt i ovnen på 200 grader i ca 10 minutter. Spises nystekte.

For print, kopier url: http://wp.me/p14Y1j-JY og trykk på knappen: Print

Reklame

3 responses to “Trigonakia me pita / Pitatriangler

  1. Ah, det hørtes godt ut! Dette burde man jo kunne gjøre med andre typer brød også, tenker jeg. Olje, urter, salt og pepper – og vips har man varmt og deilig brød til suppa! :0)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s