Salata spanaki / Salat med babyspinat

spinatsalat

Jeg har fullstendig dilla på denne deilige salaten for tiden. For at noe så enkelt kan være så godt! Babyspinat, tomat, kapers og oliven, for en kombo! Forutsetningene er selvsagt at alle ingrediensene er fra øverste hylle hva kvalitet angår.
Her får du grunnoppskriften. Prøv den først, det er noe med å nyte få men nydelige smaker. Neste gang kan du, om du vil, tilsette flere godbiter, som grovhakkede valnøtter,  ristede pinjekjerner, fetaost, litt sprøstekt bacon eller papirtynne ringer av rødløk.

  • Per person
  • 1 god neve babyspinat
  • 1 søt, moden tomat, i biter
  • 1 ts kapers
  • 5 – 6 oliven, fjern stein og skjær i skiver
  • extra virgin olivenolje og hvitvinseddik
  • havsalt og nykvernet pepper

Legg spinaten på en tallerken, legg over tomat, kapers og oliven. Ringle over olivenolje og eddik, og dryss over litt pepper og salt. Ferdig.

For print, kopier url: http://wp.me/p14Y1j-In og trykk på knappen: Print

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s