Fetadip med basilikum

Denne dip’en er virkelig kjempegod. Jeg pleier å servere den sammen med små kjeks, og den blir alltid oppspist. Du kan også lage kanapeer av den. Da legger du en liten teskje av fyllet på små kjeks og pynter med båter av cherrytomat.

  • 200 gram fetaost (gresk, selvsagt!)
  • en stor neve friske basilikumblader
  • 1-2 hvitløkfedd
  • 2 ss pinjenøtter
  • 0,5 dl extra virgin olivenolje
  • et lite pepperdryss

Legg alle ingrediensene i en foodprocessor eller miniblender med kniv, og knus/mal dem sammen. Dippen kan lages i god tid før den skal spises. Da bør den stå i kjøleskapet, men ta den ut en halvtime før dere skal nyte den, så den blir romtemperert og myk.

For print, kopier url: http://wp.me/p14Y1j-zO og trykk på knappen: Print

Reklame

2 responses to “Fetadip med basilikum

  1. den skal prøves! allerede i helgen 😉
    ( jeg kommenterer vi twitter siden for en eller andre grunn klarer ikke å gjøre det lenge via blogger…)
    Håper alt går bra med deg. Er du fortsatt i Hellas eller tilbake i Norge?

    stor klem fra demie

  2. Tror ikke du kommer til å angre!
    Alt fint med meg! Jeg bor jo i Norge, men siden jeg elsker Hellas (og har leilighet der, og lager masse gresk mat), er jeg liksom litt i Hellas uansett 😉

    Håper alt er fint med deg – og at jeg bidrar litt til en fin helgekos!

    Stor klem fra Merete

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s